top of page
Bierschuurtje.jpg

Drankenwinkeltje, Marieke Zantman is de eigenaresse van deze leuke speciaalzaak in Oud-Beijerland. Naast de ruime keuze aan speciaal bieren, is Bierschuurtje ook gespecialiseerd in mooie gedistilleerde dranken. Ga zeker eens wat lekkers halen als je in de buurt bent.

www.bierschuurtje.nl

Het Drankenkabinet.jpg

Het Drankenkabinet / De Proeverij, al meer dan 13 jaar een begrip in Maassluis. Eigenaren Bram en Leo hebben voor jullie de mooiste wijnen, meer dan 450 soorten whiskey en bijzondere gedistilleerde dranken geselecteerd. Trots dat er nu ook een aantal dranken van ons hier verkrijgbaar zijn.

www.hetdrankenkabinet.nl

Van Genderen.jpg

Van Genderen Wijnen en Gedistilleerd, Een begrip in Spijkenisse sinds 1903. Sinds 1 februari 2019 zijn Ricardo Kruijskamp, René en Wesley van Ewijk de nieuwe eigenaren van Van Genderen, Wijnen & Gedistilleerd. Het is nu weer een echt familie bedrijf net zoals ten tijde van de Van Genderen's. Hun motto: Iedere dag is een dag om te genieten!! Kom zeker eens kijken, want er is genoeg lekkers te krijgen.

www.slijterijvangenderen.nl

Wijnhandel van Dijk.jpg

Wijnhandel van Dijk in Schiedam, sinds de opening in 2015, selecteren Marcel en zijn vrouw Marina de mooiste wijnen en exclusieve dranken voor jullie. Zoals zij zelf zeggen: Twee personen, één passie!! En die willen ze graag met de klanten delen. Niet alleen de wijnen en dranken, maar ook de mooie verhalen er achter.

www.wijnhandelvandijk.nl

Slijterij Colins.jpg

Colins Slijterij en Wijnhandel, zit al meer dan 2 jaar op de Loper in Vlaardingen. Eigenaar Colin Schrama is al 10 jaar slijter en hij vindt het nog steeds erg leuk om de klanten te vertellen en te adviseren over de mooie wijnen en dranken in zijn zaak. Tof dat er nu een aantal van onze dranken verkrijgbaar zijn bij Colins. 

Het Wienuus.jpg

't Wienuus, een sfeervolle eigentijdse slijterij in Tholen. Eigenaresse Marlies Draaijer is altijd op zoek naar producten die goed van kwaliteit of bijzonder zijn en ook een eigen karakter hebben. Natuurlijk mogen ook de mooie Zeeuwse producten niet ontbreken. Wij zijn dan ook erg blij dat ook hier onze mooie dranken verkocht worden.

www.wienuus.nl

bottom of page