Met wie werken wij samen !!

Restaurant Olijf in Spijkenisse, hier staat Passie centraal. Passie voor heerlijke hapjes uit de temperamentvolle Mediterrane keuken, mooie wijnen en het tot in de puntjes verzorgen van de gasten. Er is een prachtig terras aanwezig.

Dakota & Co in Spijkenisse, dé modezaak voor dames en heren. Op zoek naar een toffe jeans, een mooie jurk of een leuk kado, dan staat het enthousiaste team van Dakota voor je klaar

Restaurant Pappagallo is een begrip in Spijkenisse. Heerlike Italiaanse gerechten en lekkere pizza's. Een vertrouwde plek voor een avond uitgebreid genieten. De tuin van Pappagallo is één van de slechst bewaarde gehiemen.

Café Gers , gewoon genieten. Muziek staat centraal in dit moderne en sfeervolle café. Eigenaar Dirk-Jan Deelen weet met zijn jarenlange ervaring precies hoe je het de gasten naar hun zin moet maken. Op het terras worden lekkere cocktails geschonken en voor de lekkere trek is er voldoende keus.

Bij Koos in Ottersum is jouw plek voor lunch, besloten feest of diner, flexplek, vergadering en training of sessie in de Gildekamer. Het enthousiaste team probeert de gasten te verrassen met leuke gerechten en lekkere dranken.