Met wie werken wij samen !!

Restaurant Olijf in Spijkenisse, hier staat Passie centraal. Passie voor heerlijke hapjes uit de temperamentvolle Mediterrane keuken, mooie wijnen en het tot in de puntjes verzorgen van de gasten. Er is een prachtig terras aanwezig.

Dakota & Co in Spijkenisse, dé modezaak voor dames en heren. Op zoek naar een toffe jeans, een mooie jurk of een leuk kado, dan staat het enthousiaste team van Dakota voor je klaar

Restaurant Pappagallo is een begrip in Spijkenisse. Heerlijke Italiaanse gerechten en lekkere pizza's. Een vertrouwde plek voor een avond uitgebreid genieten. De tuin van Pappagallo is één van de slechts bewaarde geheimen.

Café Gers , gewoon genieten. Muziek staat centraal in dit moderne en sfeervolle café. Eigenaar Dirk-Jan Deelen weet met zijn jarenlange ervaring precies hoe je het de gasten naar hun zin moet maken. Op het terras worden lekkere cocktails geschonken en voor de lekkere trek is er voldoende keus.

Bij Koos in Ottersum is jouw plek voor lunch, besloten feest of diner, flexplek, vergadering en training of sessie in de Gildekamer. Het enthousiaste team probeert de gasten te verrassen met leuke gerechten en lekkere dranken.

Is op de Kaap, zit gevestigd in een 19e eeuws hoekpand op de Katendrechtsestraat in Rotterdam. Ismaël Adjis is al 27 jaar hairstylist en eigenaar van deze mooie salon. De Abbondio drinks passen perfect bij de stijl van deze salon. Een unieke combinatie dus !!

De Prins van Terbregge in Rotterdam, heerlijk eten, mooie wijnen en lekkere cocktails in dit prachtige authentieke stukje Rotterdam aan het riviertje de Rotte. Kom zeker eens genieten bij Simon Wijers en zijn enthousiaste team.

Lisse de Delicatessenbank in Eerbeek. Eigenaresse Esmee runt samen met haar moeder Ivonne deze gave winkel voor lekkere delicatessen en leuke dingen voor in huis. Je kunt er ook gezellig een kop koffie of een wijntje drinken, dit gecombineerd met een lekker taartje of borrelplankje. Het hele team zorgt voor een gezellige sfeer en dat het bezoek een ware belevenis wordt.