top of page
Arno Geniet met Passie II.jpg

Over ons

Mijn naam is Arno Beker en samen met mijn vrouw Bionda zijn we de eigenaren van Genieten met Passie. Uit pure passie zijn wij begonnen met het selecteren en importeren van mooie producten, die we verkopen aan de horeca, bedrijfsleven en slijterijen. De hoog kwalitatieve producten in ons assortiment worden op een ambachtelijke manier gemaakt door echte fijnproevers. Doordat wij de eer hebben gekregen om Nederland kennis te laten maken met deze producten, kunnen wij iets bijzonders aanbieden wat niet overal verkrijgbaar is en waarmee je je kunt onderscheiden.

Bij Genieten met Passie staan onze klanten nog echt op nummer één. We willen ons dan ook onderscheiden door onze persoonlijke aandacht, enthousiasme, snelheid en door onze klanten een stukje exclusiviteit en flexibiliteit te bieden.

Wij werken niet met verplichte grote afnames, dus zo blijft het voor iedereen mogelijk om deze mooie dranken aan te bieden.

Naast het leveren van onze producten, kunnen we ook leuke pakketjes samenstellen voor de kerst of relatiegeschenken.

Naast de passie voor onze mooie dranken, hebben we die zelfde passie ook voor koffie.

Bionda is ook barista en kan daar ook voor ingehuurd worden. Elke koffie wordt met heel veel liefde gemaakt.

 

Wij komen graag bij jullie langs om ons verhaal te vertellen en jullie kennis te laten maken met ons mooie assortiment of de barista mogelijkheden.

Onze slogan is : Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!!

Interesse ? Stuur ons even een berichtje en we nemen snel contact met jullie op.

bottom of page