Café Gers in Spijkenisse , gewoon genieten. Muziek staat centraal in dit moderne en sfeervolle café. Eigenaar Dirk-Jan Deelen weet met zijn jarenlange ervaring precies hoe je het de gasten naar hun zin moet maken. Op het terras worden lekkere cocktails geschonken en voor de lekkere trek is er voldoende keus.

Bij Koos in Ottersum is jouw plek voor lunch, besloten feest of diner, flexplek, vergadering en training of sessie in de Gildekamer. Het enthousiaste team probeert de gasten te verrassen met leuke gerechten en lekkere dranken.

Restaurant Olijf in Spijkenisse, hier staat Passie centraal. Passie voor heerlijke hapjes uit de temperamentvolle Mediterrane keuken, mooie wijnen en het tot in de puntjes verzorgen van de gasten. Er is een prachtig terras aanwezig.

De Prins van Terbregge in Rotterdam, heerlijk eten, mooie wijnen en lekkere cocktails in dit prachtige authentieke stukje Rotterdam aan het riviertje de Rotte. Kom zeker eens genieten bij Simon Wijers en zijn enthousiaste team.

Restaurant Pappagallo is een begrip in Spijkenisse. Heerlijke Italiaanse gerechten en lekkere pizza's. Een vertrouwde plek voor een avond uitgebreid genieten. De tuin van Pappagallo is één van de slechts bewaarde geheimen.