top of page
Gers 2020.JPG

Café Gers in Spijkenisse , gewoon genieten. Muziek staat centraal in dit moderne en sfeervolle café. Eigenaar Dirk-Jan Deelen weet met zijn jarenlange ervaring precies hoe je het de gasten naar hun zin moet maken. Op het terras worden lekkere cocktails geschonken en voor de lekkere trek is er voldoende keus. www.gersspijkenisse.nl

De Prins van Terbregge.JPG

De Prins van Terbregge in Rotterdam, heerlijk eten, mooie wijnen en lekkere cocktails in dit prachtige authentieke stukje Rotterdam aan het riviertje de Rotte. Kom zeker eens genieten bij Simon Wijers en zijn enthousiaste team.

www.deprinsvanterbregge.nl

Olijf 2020.JPG

Restaurant Olijf in Spijkenisse, hier staat Passie centraal. Passie voor heerlijke hapjes uit de temperamentvolle Mediterrane keuken, mooie wijnen en het tot in de puntjes verzorgen van de gasten. Er is een prachtig terras aanwezig, zodat je ook lekker buiten kan genieten.

www.etenbijolijf.nl

Steakhouse de Moriaan.jpg

Steakhouse de Moriaan in Hellevoetsluis, Puur genieten van het aller beste vlees en de lekkerste cocktails. Het vlees wordt elke dag vol passie en liefde bereid om onze gasten de optimale smaakbeleving te geven. Met mooi weer kun je heerlijk op het vernieuwde achterterras zitten. Dus ben je op zoek naar grezelligheid, lekker eten en drinken, dan graag to snel in Hellevoetsluis.

www.steakhousedemoriaan.nl

Pappagallo 2020.JPEG

Restaurant Pappagallo is een begrip in Spijkenisse. Heerlijke Italiaanse gerechten en lekkere pizza's. Een vertrouwde plek voor een avond uitgebreid genieten. De tuin van Pappagallo is één van de slechts bewaarde geheimen.

www.pappagallo.nl

De Olijfboom.jpg

Restaurant de Olijfboom in Barendrecht. 

Puur genieten van bijzondere smaken

op je bord. In dit restaurant waait de

passie overal rond: in de keuken, aan tafel

en aan de bar. Want, alleen met passie krijg

je het voor elkaar je gasten keer op keer te verrassen en te verwennen met het allerbeste.

www.restaurantdeolijfboom.com

Brielsche Aap.jpg

Brielsche Aap in Brielle. Het Ravelijn (zoals het eiland officieel heet) is een onderdeel van de oude verdedigingswerken van de middeleeuwse stad Brielle. Jarenlang is dit bijzondere eiland niet toegankelijk geweest voor publiek, maar dankzij de Brielsche aap is dit nu verleden tijd. Bezoek ons bijzondere eiland en geniet van een unieke combinatie van goed eten & drinken, natuur, kunst, cultuur en entertainment.

www.debrielscheaap.nl

bottom of page