Gers 2020.JPG

Café Gers in Spijkenisse , gewoon genieten. Muziek staat centraal in dit moderne en sfeervolle café. Eigenaar Dirk-Jan Deelen weet met zijn jarenlange ervaring precies hoe je het de gasten naar hun zin moet maken. Op het terras worden lekkere cocktails geschonken en voor de lekkere trek is er voldoende keus.

BijKoos.JPG

Bij Koos in Ottersum is jouw plek voor lunch, besloten feest of diner, flexplek, vergadering en training of sessie in de Gildekamer. Het enthousiaste team probeert de gasten te verrassen met leuke gerechten en lekkere dranken.

Olijf 2020.JPG

Restaurant Olijf in Spijkenisse, hier staat Passie centraal. Passie voor heerlijke hapjes uit de temperamentvolle Mediterrane keuken, mooie wijnen en het tot in de puntjes verzorgen van de gasten. Er is een prachtig terras aanwezig.

De Prins van Terbregge.JPG

De Prins van Terbregge in Rotterdam, heerlijk eten, mooie wijnen en lekkere cocktails in dit prachtige authentieke stukje Rotterdam aan het riviertje de Rotte. Kom zeker eens genieten bij Simon Wijers en zijn enthousiaste team.

Pappagallo 2020.JPEG

Restaurant Pappagallo is een begrip in Spijkenisse. Heerlijke Italiaanse gerechten en lekkere pizza's. Een vertrouwde plek voor een avond uitgebreid genieten. De tuin van Pappagallo is één van de slechts bewaarde geheimen.

Steakhouse de Moriaan.jpg

Steakhouse de Moriaan in Hellevoetsluis, Puur genieten van het aller beste vlees en de lekkerste cocktails. Het vlees wordt elke dag vol passie en liefde bereid om onze gasten de optimale smaakbeleving te geven. Met mooi weer kun je heerlijk op het vernieuwde achterterras zitten. Dus ben je op zoek naar grezelligheid, lekker eten en drinken, dan graag to snel in Hellevoetsluis.